SLIK MELDER DU DEG PÅ

For å melde deg på fyller du skjemaet under. Alle punkter må være fylt ut og du må godta Karaoke NMs Regler. Ved å melde deg på har du også godtatt våre regler.

Klikk på linken under for å komme til våre bestillingssider hvor du kan bestille deltakerbevis. Når betalingen er registrert vil vi sende deg et deltakerbevis på din registrerte e-postadresse. Dette deltakerbeviset må fremvises på arrangørstedet for å få delta. Påmeldingsfristen vil være 2 timer før arrangementstart på det første arrangementet du deltar på.  

Om fristen har gått ut for betaling av deltakeravgift og du likevel deltar og kvalifiserer deg vil dette føre til diskvalifikasjon.

Ved å send inn bestilling av deltakerbevis godtar du samtidig Karaoke NMs regelverk som du kan lese mer om ved å klikke på knappen.

HVA KAN DU FORVENTE

Som deltaker i Karaoke NM vil du få rett til en plass i de lokale kvalifiseringene i alle klasser under Karaoke NM. Et deltakerbevis gir deg altså rett til å delta i flere av NMs lokale kvalifiseringer og/eller fylkesfinaler. Enkelte fylker vil gjennomføre flere kvailfikasjonsrunder før en eventuell fylkesfinale. Om det ikke er kvalifisering eller fylkesfinale i ditt fylke vil du kunne delta i et annet fylke, men om du skulle gå videre til Karaoke NM Finale 2020, vil du representere det fylket du kvalifiserte deg i. 
 
 
 
Karaoke NM betaler opphold under finalen for alle kvalifiserte fylkesvinnere. Man vi da bli innlosjert på hotell inkludert frokost på dobbeltrom sammen med en annen deltaker av samme kjønn. Om det er ønske om enkeltrom eller ønske om å dele med noen andre enn en kvalifisert deltaker (Ektefelle, kjæreste, venn, familie etc.) Vil dette være mulig å ordne mot at man selv betaler det mellomlegget det vil være for dette. Dette bestilles ved å ta kontakt med Karaoke NM via post@karaokenm.no eller kontaktskjema som finnes HER
Pris på mellomlegg for overnatting er ennå ikke fastsatt men vi jobber kontinuerlig med å fremforhandle best mulig pris for dette.
Husk også at eventuelle brudd på hotellets regler som kan innebære gebyr eller straffereaksjon må betales av deltakeren selv
Egne regler gjelder for deltakere fra vertskapsfylket / området for årets NM finale
 
 
 
 
 
Karaoke NM dekker helt eller delvis reise til og fra finalebyen 2020 for alle kvalifiserte deltakere. Dette innebærer at en kvalifisert deltaker i god tid før avreise får beskjed om oppmøtested og reisemåte. Ønsker man å selv organisere reise vil man kunne få refundert inntil kr. 500,- i reiseutgifter pr. deltaker. Det er deltakers eget ansvar å møte opp på avreisested til avtalt tid både på avreise og hjemreise.  
Karaoke NM stiller ikke med noen form for kompensasjon for transport til andre deltakere enn de som er kvalifisert til finalen. Om man ønsker å bestille transport via Karaoke NM for andre enn deltakere, kan vi være behjelpelig med dette så langt det er mulig. Ta kontakt via post@karaokenm.no eller klikk HER for å komme til vårt kontaktskjema.
Egne regler gjelder for vertsfylket/området for årets NM finale

OVERNATTING

TRANSPORT

KARAOKE NM 2020 (Datoer ennå ikke fastsatt) (1)
HVOR?
Finale 2020 vil bli avholdt i Oslo.
VIKTIG: Betaling skjer via PayPal. Du trenger IKKE å ha en registrert PayPal konto for å gjennomføre betalingen.
PayPal aksepterer betaling med de fleste typer betalingskort

© 2019  Karaoke NM

  • Facebook
  • YouTube
KWC-2014-Logo-973x1024.png
DAM-2018-Pallo_vectorized-1024x1018.png
Singa-Black-1024x478.png