Karaoke NM

2020

Karaoke NM 2020 er for deg som drømmer om å bli årets norgesmester i sang.

 

Alder, kjønn, farge, bakgrunn, vektklasse,bosted og genre betyr ingenting. Alle stiller likt - og din sangvideo kan gi deg både tittel som norgesmester, deltakelse i VM og mulighet for innspilling og pengepremier.

 

Karaoke NM finalehelg er blitt en tradisjon, og alle tidligere finalister beskriver det som "årets sangfest". Open mic, afterparties og allsang. Men også i selve konkurransen heier alle på hverandre. Du vil garantert finne nye venner (som er like glade i sang og karaoke).

 

Bli med på moroa! Det er bare du selv som kan melde deg på og gi din drøm en skikkelig sjanse. Karaoke NM 2020 ønsker deg og ditt talent velkommen! Og kanskje er dette året DU blir verdensmester ??!!

476dac_f87a7ef0e0a74f039990be87ee275094_

På bakgrunn av den pågående covid 19 situasjonen har det i år vært en krevende situasjon for oss som en liten arrangør av en sangkonkurranse. Vi har derfor besluttet at for 2020 vil vi ikke dekke reisekostnader for våre finalister som reiser fra områder innenfor ca 15 mils radius fra Oslo.

Mellom 15 og 25 mils radius fra Oslo dekkes det inntil kr 500,-

Over 25 mils radius fra Oslo kan få dekket reel reisekostnad mot kvittering, inntil kr 1500,-

Overnatting på tildelt dobbeltrom med annen deltaker av samme kjønn dekkes av Karaoke NM. Oppgradering av rom vil bli tilgjengelig og dekkes av deltakeren selv.

Overnatting dekkes ikke for finalister fra Stor-Oslo (25 km radius)

SE KART UNDER FOR OVERSIKT

Artist Performing on Stage
Dekningskart for reise.png
Dekningskart for overnatting.png