Smash!!! BOOM!!! Ka-Bang!!!

Superweekend drar i gang for fullt på fredag.

 

Hele 5 byer i 5 fylker holder kvalifisering til fylkesfinaler denne helga. Dette er den virkelig store karaokehelgen i Norge. Allerede på fredag fra kl 20.00 kan du synge deg inn i NM historien med å kvalifisere deg til Fylkesfinalen for Agder. På Loftet Pub i Grimstad står alle klare for å ta deg godt i mot under første kvalikrunde.

 

På lørdag er det hele 3 steder hvor du kan kvalifisere deg. Ballroom på Hamar er i ekstra godt humør denne helgen og har gjort alt klart for å finne en ny norgesmester. Om du tror det kan være deg bør du melde deg på nå og møte opp i god tid før kl 21:00 på lørdag for første runde med kvalifisering.

 

Det samme er planen hos Glomma Restaurant i Fredrikstad, hvor du i tillegg å kvalifisere deg som individuell sanger også kan delta i duett-klassen. Selvfølgelig er det ingen kjønnsbetingelser i duett-klassen og vi gleder oss vilt til å se Karaokens svar på Batman og Robin, Fantomet og Zala Palmer, eller kanskje Superman og Lois Lane.

På Haukerød Puben i Sandefjord skal man også lete etter årets duettpar og samtidig blir det en festkveld av de skjeldne når man skal finne de beste til å lage show. Klassen show/kostyme sier seg mer eller mindre selv, men om du lurer på hva som gjelder her så legges det absolutt mest vekt på hvor bra show man lager og da er jo gjerne kostyme en del av dette.

 

Også på søndag kan du kvalifisere deg til Karaoke NM finalen. I Stavanger står de klare med et topptungt dommerpanel som har et klart mål om å finne den neste norgesmesteren og verdensmesteren. Piren Pub åpner dørene for første kvalifiseringsrunde i Rogaland. Vær på plass i god tid før kl 20:00 når det gjøres klart for første sanger som vil prøve å kapre Rogalands plass i NM finalen i Bergen i august.

 

Husk at om du vil delta i en av kvalikrundene til Karaoke NM må du ha et deltakerbevis. Dette koster kr 250,- og gjelder for ALLE kvalikrunder i hele Norge. Deltakerbevis bestiller du ved å klikke på knappen under.

 

Vi ønsker lykke til og velkommen i NM familien

© 2019  Karaoke NM

  • Facebook
  • YouTube
KWC-2014-Logo-973x1024.png
DAM-2018-Pallo_vectorized-1024x1018.png
Singa-Black-1024x478.png